Vi växer!

Part Projects är en samtida PR-byrå som jobbar inom gränslandet mellan konst, kultur, musik, livsstil, mat och dryck och tar oss ann uppdrag som vi tycker är roliga. Vi växer och behöver nu utöka vårt team med ytterligare konsulter. Vår kundportfolio består b.la. av Björn Axén, Pernod Ricard Sverige (Absolut Vodka, Beefeater, Minttu, Malibu m.fl) The Absolut Company, Loreen, Club Med, Bonniers Konsthall och Mindepartementet. I tillägg är vi initiativtagare, grundare och projektledare till Stockholm Art Week som äger rum i april varje år. 


PR konsult.

Vi söker dig som gärna har jobbat på byrå ett tag och tycker det är roligt att sätta sig in i kundens värld och förstå vad den behöver. Eller så är du journalist och duktig skribent som tycker att det skulle vara intressant att påverka på ett annat sätt. Du får gärna har ett brett kontaktnät.

Vi söker dig som är bra på att uttrycka dig på svenska och engelska, är vad vid program så som Excel, Mailchimp, Filemaker, InDesign, etc. Vi är en växande byrå och det är essentiellt att du tycker det är kul att göra både stort som smått och jobba bra i små team. I och med att vi jobbar mycket med event och projektbaserade uppdrag krävs att du har en hög stresströskel och tycker att det är roligt att ha många bollar i luften samtidigt. 

 

Intressant? Hör av dig till någon av oss!

Anna.sandell@partprojects.se

Stina.vickhoff@partprojects.se