Vi söker nya medarbetare till vårt team. 

Part Projects är PR-byrån med rötterna i konstvärlden som använder sin kompetens inom konst, kultur och nöjesliv till att hjälpa företag att bygga image, kommunikation och nätverk genom PR och event. 

Idag har byrån kunder som The Absolut Company, Mumm Champange, Beefeater, Monkey 47, Saltå Kvarn, Näfveqvarn, White Guide, Club Med Norden. Vi har ett stort konstfokus och det genomsyrar det mesta vi gör. Grundare Joanna Sundström är initiativtagare och driver även Stockholm Art Week och ser till att konsten tar plats i flera av uppdragen på ett naturligt sätt.

Vi söker nu PR-konsulter som vill vara med och driva Part framåt och ha roligt med oss. Vi värdesätter erfarenhet inom PR-branschen, brett kontaktnät, kunskap inom sociala medier och det nya medialandskapet. Vi gillar egna idéer och oväntade lösningar. Vi ser även gärna att du är strukturerad och van i att jobba med Dropbox, Asana, Harvest, och andra liknande program. Vi jobbar mycket med att skapa upplevelser och event så det är ett stort plus om du gillar det men främst letar vi efter dig som vill jobba med PR på ett samtida sätt. 

Vi söker både seniora personer med erfarenhet från PR-branschen men även juniora konsulter. 

Vi erbjuder en omväxlande arbetsmiljö, stort ansvar, flexibla arbetstider samt möjligheten att jobba med roliga varumärken och extremt trevliga kunder! Vi sitter i en gallerilokal i samma hus som Konstakademin. 

Skicka din ansökan till contact@partprojects.se